Следвайте Гласове в Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и

...
Следвайте Гласове в Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ПП преписа програмата ни и взе социалните ни послания

Следвайте " Гласове " в 
" Продължаваме промяната " са преписали програмата на Българска социалистическа партия и са взели обществените им послания. Това разгласи е предаването " 120 минути " по Би Ти Ви водачът на левицата Корнелия Нинова. 

" Озадачавам се, че неща, които Политическа партия изрично не одобряваха, до момента в който бяхме дружно в държавното управление, в този момент ги одобряват. Още от април приказваме за таван на цените на газ, парно, ток и вода. Месеци ни лиши да ги убеждаваме, само че бяха срещу, тъй като не било пазарно. А в този момент го виждам в програмата им. Борихме се с тях да се вкара енергийна беднотия и да има две цени за небогати и хора с повече благоприятни условия. Сега е в програмата им. Четири-пет месеца не се съгласяваха, само че в този момент виждам преписана програмата на Българска социалистическа партия. Явно са припознали концепциите ни за свои ", сподели още Нинова. 
Лидерът на Българска социалистическа партия още веднъж повтори, че е срещу даването на военно-техническа помощ за Украйна, тъй като това ще въвлече България във война.
" Абсолютна неистина е, че сме изнасяли оръжие за Украйна. Изразяваме позицията на хората, които са ни избрали. За позицията за военно-техническата помощ ще се съобразим с тях, а не с други партии ", добави Нинова.

 Тя дефинира връзките си с президента Румен Радев като " комплицирани " и разгласи, че е срещу пазаруването на нови самолети. " Това са непотребни разноски в този миг на рецесии. Тези пари трябват да са за всеки дом и за бизнеси, а не да се хвърлят напразно ", изрази мнение Нинова.
Лидерът на " столетницата " прикани ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " да създадат държавно управление.
" Те смъкнаха работещо държавно управление и в този момент би трябвало да поемат отговорност. Твърдяха, че не се оправяме добре, по тази причина дано в този момент да отговорят с държавно управление ", добави Нинова.      

Източници: epicenter.bg, бТВ
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР